Ladataan... Ladataan...

Thaimaalaiset kasvisvartaat

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl punasipulia lohkoina
1 kpl kesäkurpitsa lohkoina
1 kpl punainen paprika paloina
1 kpl keltainen paprika paloina
10 kpl herkkusientä
1 kpl kypsä mango paloina
2 kpl limettiä lohkoina
Grillauskastike
2 rkl öljyä
0.3 rkl (1tl) tuoretta chilipaprikaa hienonnettuna
2 kpl valkosipulinkynttä viipaloituna
3 rkl tomaattipyreetä
4 dl kookosmaitoa
0.5 dl soijakastiketta
0.5 kpl limettiä
Valmistusohjeet

Tee ensin kastike. Kuullota öljyssä hienonnnetut chilipaprikat, valkosipuli ja tomaattipyree. Sekoita joukkoon kookosmaito, soijakastike ja limettimehu. Keitä kastiketta, kunnes se hieman sakenee. Jäähdytä.
Pujota vartaisiin vihannesten ja hedelmien palasia. Valele kasvisvartaita reilusti kastikkeella ja anna marinoitua vähintään tunti huoneenlämmösä tai jääkaapissa yön yli. Nosta vartaat kuumaan grilliin ja tai grillivastusten alle. Kypsennä välillä käännellen ja lopulla kastikkeella valellen, kunnes vihannekset ja hedelmät ovat pehmenneet ja ruskistuneet hieman.

Yksi annos sisältää 438 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":262,"alcohol":0,"protein":34,"carbohydrates":142},"weight":{"fat":29.6,"alcohol":0,"protein":8.7,"carbohydrates":36},"percent":{"fat":60,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":32},"total":{"kcal":438,"weight":74.3,"percent":100}}}