Ladataan... Ladataan...

Taatelituorepuuro

Valmistusaineet 2:lle
1.5 dl Kuorettomia hirssinjyviä
8 kpl Taatelit pehmeät
3 rkl Manteli
2.25 dl Vesi
1 kpl Sitruuna, punnittu kuorineen
2 tl Hunaja
PÄÄLLE:
2 dl Mustikka
Ohjeet

Huuhtele hirssi hyvin ja laita likoamaan runsaaseen veteen yön yli.

Laita taatelit ja mantelit toiseen kulhoon, jossa on reilu 2 dl vettä.

Valuta ainekset seuraavana päivänä, säästä taateleiden liotusvesi. Mittaa kulhoon.

Lisää sitruunan kuoriraaste ja hunaja, soseuta kaikki ainekset tasaiseksi sauvasekoittimella. (Lisää sitruunanmehua joukkoon halutessasi!)

Tarjoa mustikoiden kera.

Yksi annos sisältää 442 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":106,"alcohol":0,"protein":50,"carbohydrates":286},"weight":{"fat":11.15,"alcohol":0,"protein":11.76,"carbohydrates":67.93,"saturated_fat":0.83,"sugar":11.76,"fibre":7.99,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.23950004622574267,"alcohol":0,"protein":0.11226115456993657,"carbohydrates":0.6482387992043207},"percent":{"fat":24,"alcohol":0,"protein":11,"carbohydrates":65},"total":{"kcal":441,"weight":111.42,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":339},"item_type":"recipe","recipe_id":1025046,"servings":2}}

 
Sulje