Ladataan... Ladataan...

Täytetty hauki

Valmistusaineet 8:lle
1.5 kg kokonainen hauki
2 tl suolaa
16 kpl kuorineen keitettyjä perunoita
3 dl kermaviiliä
0.5 tl yrttisuolaa
Reseptin osa 2
50 g fetajuustoa (rasvaa 8%)
0.5 kpl paprikaa
15 kpl oliiveja
1 kpl valkosipulinkynsi
0.5 dl persiljaa
2 kpl kevätsipuleita varsineen
1 dl keitettyä riisiä
0.5 dl kalalientä
Valmistusohjeet

Hiero suola peratun kalan sisälle mielellään jo puoli vuorokautta ennen kalan paistamista.
Laita kala leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Leikkaa juusto, paprika ja oliivit kuutioiksi. Hienonna valko-sipulinkynsi, persilja ja sipulinvarret. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja täytä kalan vatsaontelo seoksella.
Kypsennä kalaa 175-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Kala on kypsää, kun sen evä irtoaa kevyesti vetäisemällä.
Tarjoa keitettyjen perunoiden ja kermaviilin kanssa.


Yksi annos sisältää 313 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":75,"alcohol":0,"protein":152,"carbohydrates":86},"weight":{"fat":8.4,"alcohol":0,"protein":38.7,"carbohydrates":21.8},"percent":{"fat":24,"alcohol":0,"protein":49,"carbohydrates":27},"total":{"kcal":313,"weight":68.9,"percent":100}}}