Ladataan... Ladataan...

Sushisalaatti

Valmistusaineet 2:lle
5 dl Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti
1 kpl Porkkana
0.25 kpl Kurkku
150 g Graavisuolattu kirjolohifilee viipaloitu
2 kpl Kananmuna, kuoreton
1 kpl Yutaka Nori merileväarkki
2 tl (raastettu) Inkivääri, raastettu
3 tl Yutaka wasabi japanilainen piparjuuritahna
2 rkl Seesaminsiemen, punnittu kuorineen
1 g Ruokasuola
1 g Mustapippuri
Valmistusohjeet

Poista kurkusta siemenkota lusikalla. Leikkaa kurkusta ja porkkanasta ohuita tikkuja. Revi salaatti pienemmäksi ja aseta se salaattipohjaksi. Revi tai leikkaa norilevä pieniksi paloiksi. Lisää vihannestikut, seesaminsiemenet ja norilevä salaattipohjaan. Mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Kokoa salaatin päälle paloiteltu lohi, säilötyt inkiväärilastut ja keitetty kananmuna. Tarjoile wasabin kanssa. Vinkki! Jäävuorisalaatin lisäksi tai sijasta voit käyttää myös muita salaattilajikkeita, kuten tammenlehväsalaattia.

Yksi annos sisältää 302 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":176,"alcohol":0,"protein":93,"carbohydrates":33},"weight":{"fat":19.6,"alcohol":0,"protein":23.4,"carbohydrates":8.4},"percent_raw":{"fat":0.581416431043475,"alchohol":0,"protein":0.3082343913862033,"carbohydrates":0.1103491775703216,"alcohol":0},"percent":{"fat":58,"alchohol":0,"protein":31,"carbohydrates":11,"alcohol":0},"total":{"kcal":303,"weight":51.4,"percent":100}}}

 
Sulje