Ladataan... Ladataan...

Siikaa ja paistettuja sieniä

Valmistusaineet 2:lle
2 filee nahallista siikafileetä (150 g/syöjä)
0.5 tl suolaa
0.5 tl (rouhittu) rouhittua mustapippuria
Sienilisäke
400 g Siitakesieniä, suppilovahveroita, kantarelleja tai herkkusieniä
2 rkl maidotonta margariinia
0.5 tl suolaa
1 rkl balsamiviinietikkaa
1 kynsi murskattua valkosipulinkynttä
1 rkl (silputtu) persiljasilppua
1 tl provencale-yrttiseosta
Ohjeet

Leikkaa kalafileet tarvittaessa kahteen osaan. Kuumenna valurautapannu ja pane fileet pannulle nahkapuoli alaspäin. Paista 5–10 minuuttia, kunnes kala on kypsää. Mikäli palat ovat paksuja, voit kypsentää niitä vielä hetken 200-asteisessa uunissa. Mausta kala-fileet.
Kuullota puhdistetut ja paloitellut sienet pannulla. Lisää loput aineista, paista vielä hetki ja annostele lautasille. Nosta kalafileet lautasille sienien päälle.
Tarjoile raikkaan vihreän salaatin kanssa.

Yksi annos sisältää 240 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":133,"alcohol":0,"protein":68,"carbohydrates":39},"weight":{"fat":14.69,"alcohol":0,"protein":16.89,"carbohydrates":9.84,"saturated_fat":3.59,"sugar":0.08,"fibre":7.34,"salt":3.35},"percent_raw":{"fat":0.5529461410773459,"alcohol":0,"protein":0.2824942922398301,"carbohydrates":0.1645595666828242},"percent":{"fat":55,"alcohol":0,"protein":28,"carbohydrates":16},"total":{"kcal":240,"weight":55.78000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":304.35},"item_type":"recipe","recipe_id":1504,"servings":2}}

 
Sulje