Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää sekaan loput aineet, viimeiseksi voisula. Kohota peitettynä kaksinkertaiseksi.
Leivo taikinasta kukkosten kuoret. Leikkaa pötkylästä pieniä palasia ja painele tai kauli palat soikeiksi 10x15-senttisiksi lettusiksi. Nosta leivinpaperin päälle pellille ja anna kohota 15 minuuttia.
Kuullota silputtuja sieniä pannulla, kunnes kaikki neste on haihtunut. Lisää sipulisilppu kuullottumaan joukkoon ja mausta seos. Jäähdytä.
Painele lettuset mataliksi ja soikeiksi. Pane toiseen reunaan noin ruokalusikallinen sienisipuliseosta ja päälle ohut siivu vuohenjuustoa. Kastele reunapinnat ennen sulkemista ja taita kansi täytteen yli. Painele hyvin kiinni.
Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia. Voitele siirappivedellä otettuasi kukkoset uunista.