Ladataan... Ladataan...

Sieni-kinkkumuhennosta ja perunoita

Valmistusaineet 4:lle
300 g Kesäkurpitsaa pieninä kuutioina
2 dl kermaa
2 kpl (pieni) Sipulisilppua
3 dl kantarelleja
10 viipale Keittokinkkua
Lisäksi
8 kpl (keskik.) perunaa
Ohjeet

Voit korvata sipulin purjorenkailla. Voit käyttää kanttarellien sijaan suppilovahveroita tai herkkusieniä silppuna. Käytä halutessasi ruokakerman sijaan kevytkermaa.
Leikkaa kinkku suikaleiksi ja ruskista ne. Lisää purjorenkaat tai sipulisilppu. Sekoittele ja anna hautua. Nosta pannuun sienet ja kesäkurpitsakuutiot. Pane kansi päälle ja anna hautua noin 20 minuuttia. Lorauta joukkoon kermaa ja hauduta vielä viitisen minuuttia. Tarjoa perunoiden tai keitetyn riisin kanssa.

Yksi annos sisältää 337 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":193,"alcohol":0,"protein":43,"carbohydrates":101},"weight":{"fat":21.18,"alcohol":0,"protein":10.52,"carbohydrates":24.91,"saturated_fat":13.11,"sugar":4.29,"fibre":3.53,"salt":0.8},"percent_raw":{"fat":0.5735980906727302,"alcohol":0,"protein":0.12660874493100166,"carbohydrates":0.29979316439626824},"percent":{"fat":57,"alcohol":0,"protein":13,"carbohydrates":30},"total":{"kcal":336,"weight":78.34,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":327.5},"item_type":"recipe","recipe_id":164,"servings":4}}

 
Sulje