Anna pakastetaikinan sulaa ja painele kämmenissä palloksi, litistä ja kauli se ohueksi esim. leivinpaperin päällä halkaisijaltaan noin 23 cm:n vuokaan ja reunoille sopivaksi. Metallinen tavallinen vuoka tai irtopohjavuoka on paras, koska metallivuoassa ohutta pohjataikinaa ei tarvitse esipaistaa. Nosta kaulittu taikina vuokaan ilman paperia tai paperin kanssa. Nosta jääkaappiin odottamaan.
Suikaloi savukinkku ja sekoita ne, papusalsa ja sulanut herne-maissi-porkkana keskenään ja mausta yrteillä. Kaada seos vuokaan pohjataikinan päälle.
Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää sekaan 2 dl maustettu kerma. Kaada seos täytteen päälle ja ravistele kevyesti. Tai sekoita kaikki täytteen raaka-aineet keskenään ja kaada vuokaan.
Paista 200-225 asteessa uunin toiseksi alimmalla tasolla 35-45 minuuttia. Anna piirakan levähtää hetken aikaa ennen vuoasta irrottamista ja leikkaamista.