Ladataan... Ladataan...

Sadonkorjaajan possupata riisillä

Valmistusaineet 4:lle
1 pkt Porsaan suikalelihaa
0.5 rkl rypsiöljyä
1 kpl (keskik.) purjo
3 kynsi valkosipulin kynsiä
2 kpl porkkanoita
1 kpl fenkoli
0.25 tl suolaa
0.25 tl mustapippuria
1 rkl balsamietikkaa
2 dl vettä
1 kpl omena
3 kpl (pieni) tummia luumuja
Lisäksi
4 dl täysjyväriisiä
Valmistusohjeet

Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Paista lihasuikaleet öljyssä paistokasarissa. Lisää viipaloidut valkosipulit, porkkanat sekä purjon vaalea osa ja kuullota hetken aikaa. Lisää vesi ja anna hautua 15 minuuttia. Sekoita joukkoon paloiteltu fenkoli ja mausta. Anna kypsyä noin 10 minuuttia ennen kuin sekoitat joukkoon omena- ja luumulohkot sekä purjon vihreän osan. Pata on valmis pöytään nostettavaksi, kun hedelmät ovat pehmenneet hetken aikaa. Tarkista maku. Tarjoa tumman riisin kanssa.

Yksi annos sisältää 455 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":53,"alcohol":0,"protein":111,"carbohydrates":291},"weight":{"fat":5.8,"alcohol":0,"protein":26.9,"carbohydrates":70.5},"percent_raw":{"fat":0.11740758014624933,"alchohol":0,"protein":0.24384671500932947,"carbohydrates":0.6387457048444213,"alcohol":0},"percent":{"fat":12,"alchohol":0,"protein":24,"carbohydrates":64,"alcohol":0},"total":{"kcal":455,"weight":103.19999999999999,"percent":100}}}

 
Sulje