Ladataan... Ladataan...

Ruusukaali-lihawokki

Valmistusaineet 4:lle
2 kpl keskikokoista porkkanaa
2 rkl öljyä
2 tl currya
1 kpl punasipuli
5 kpl Valkosipulin kynttä (2 kpl / 4 annosta)
0.25 kpl chilipippuria
500 g Ruusukaaleja
1 rkl soijakastiketta
200 g Kypsää, uunissa paistettua naudanpaistia
Valmistusohjeet

Lisäksi tarvitset hieman suolaa (makusi mukaan) sekä ripauksen sokeria.

Kuori ja viipaloi porkkanat. Keitä suolalla maustetussa vedessä ruusukaalit sekä kasvikset melkein kypsäksi.
Hienonna punasipuli, valkosipulit ja chili. Suikaloi kypsä paisti. Kuullota öljyssä curry, sipulit ja chili. Lisää kasvikset, soija, suolaa tarvittaessa, ripaus sokeria ja liha suikaleet. Paista pannulla, kunnes kaikki raaka-aineet ovat lämmenneet.
Sekoita lopuksi joukkoon seesaminsiemenet.

Vinkki

Voit korvata naudanlihan porsaanlihalla.

Yksi annos sisältää 194 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":87,"alcohol":0,"protein":78,"carbohydrates":29},"weight":{"fat":9.1,"alcohol":0,"protein":18.3,"carbohydrates":6.9},"percent":{"fat":45,"alcohol":0,"protein":40,"carbohydrates":15},"total":{"kcal":194,"weight":34.3,"percent":100}}}