Ladataan... Ladataan...

Ruokaisa kinkku-melonisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
3.5 dl Vesi
1 tl Ruokasuola
1 tl Currymauste
150 g Ateriajyvät vehnä
2 rkl Rusina
150 g Fetajuusto rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä
150 g Kinkkuleikkele vähärasvainen
150 g Hunajameloni, kuorittu
50 g Rucola
KASTIKE:
1 dl Raejuusto rasvaton, vähälaktoosinen
1 dl Jogurtti maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen
0.25 tl Ruokasuola
0.5 tl Kaneli
Ohjeet

Kiehauta vesi kattilassa, lisää suola, curry ja ateriajyvät. Keitä kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan, anna jäähtyä.

Sekoita keskenään rusinat, kuutioitu feta, kinkku ja hunajameloni, sekä rucola ja vehnä.

Valmista kastike: Mittaa kulhoon raejuusto, jogurtti, suola ja kaneli. Soseuta keskenään sauvasekoittimella tasaiseksi.

Vinkki

Tarjoa lounassalaatin kera.

Yksi annos sisältää 322 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":87,"alcohol":0,"protein":106,"carbohydrates":129},"weight":{"fat":9.3,"alcohol":0,"protein":25.54,"carbohydrates":30.99,"saturated_fat":5.84,"sugar":3.77,"fibre":5.64,"salt":4.39},"percent_raw":{"fat":0.27008998118753696,"alcohol":0,"protein":0.3297185978280547,"carbohydrates":0.4001914209844082},"percent":{"fat":27,"alcohol":0,"protein":33,"carbohydrates":40},"total":{"kcal":322,"weight":85.47,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":303.38},"item_type":"recipe","recipe_id":1025053,"servings":4}}

 
Sulje