Ladataan... Ladataan...

Raparperikiisseli

Valmistusaineet 30:lle
1.5 l vettä
15 dl (pilkottu) pilkottua raparperia
3 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
Valmistusohjeet

Keitä raparperit pehmeiksi sokeriliemessä. Suurusta perunajauholla. Jäähdytä.

Vinkki

Yksi annos on desilitran suuruinen. Alkuperäinen ohje on 30 hengelle.

Yksi annos sisältää 50 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":0,"alcohol":0,"protein":1,"carbohydrates":49},"weight":{"fat":0,"alcohol":0,"protein":0.2,"carbohydrates":11.7},"percent_raw":{"fat":0.005147018068273355,"alchohol":0,"protein":0.01484126555049078,"carbohydrates":0.9800117163812357,"alcohol":0},"percent":{"fat":1,"alchohol":0,"protein":1,"carbohydrates":98,"alcohol":0},"total":{"kcal":50,"weight":11.899999999999999,"percent":100}}}

 
Sulje