Ladataan... Ladataan...

Raparperikiisseli

Valmistusaineet 4:lle
3 dl vettä
120 g Raparperipaloja (2 dl / 4 annosta)
0.5 dl sokeria
Suurus
0.5 dl perunajauhoja
3 dl kylmää vettä
Ohjeet

Keitä raparperipalat pehmeiksi sokerilla maustetussa vedessä.
Nosta kattila pois liedeltä
Sekoita perunajauhot ja kylmä vesi kulhossa.
Kaada perunajauho-vesiseos ohuena nauhana höyryävään raparperiseokseen koko ajan sekoittaen.
Laita kattila uudestaan liedelle ja anna seoksen kiehahtaa kunnolla.
Jäähdytä kiisseli ja kaada tarjoiluastiaan.
Ripottele pinnalle hieman sokeria kuortumisen estämiseksi.

Yksi annos sisältää 80 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":0,"alcohol":0,"protein":1,"carbohydrates":79},"weight":{"fat":0.04,"alcohol":0,"protein":0.22,"carbohydrates":19.18,"saturated_fat":0,"sugar":10.69,"fibre":0.54,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.004475098473338922,"alcohol":0,"protein":0.011227845632033138,"carbohydrates":0.9842970558946279},"percent":{"fat":0,"alcohol":0,"protein":1,"carbohydrates":98},"total":{"kcal":81,"weight":30.67,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":199.38},"item_type":"recipe","recipe_id":1539,"servings":4}}

 
Sulje