Ladataan... Ladataan...

Raikas kaalisalaatti

Valmistusaineet 4:lle
500 g Valkokaali, keräkaali
50 g Paprika punainen
1 kpl Sitruunaa, punnittu kuorineen
3 tl Rypsiöljy
0.5 tl Ruokasuola
3 rkl Tilli, tuore
Valmistusohjeet

Huuhdo kaali ja raasta se karkeaksi tai suikaloi hienoksi. Kuutioi paprika. Nosta kulhoon. Raasta pestystä sitruunasta vähän kuorta päälle. Pirskota joukkoon sitruunamehua ja öljy sekä ripottele mausteet. Sekoita ja tarkista maku. Anna mehustua hetken aikaa jääkaapissa. Tarjoa lisäkkeeksi.

Yksi annos sisältää 75 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":38,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":29},"weight":{"fat":3.6,"alcohol":0,"protein":1.8,"carbohydrates":6.1},"percent_raw":{"fat":0.5024794459849384,"alchohol":0,"protein":0.11230557401698917,"carbohydrates":0.38521497999807225,"alcohol":0},"percent":{"fat":50,"alchohol":0,"protein":11,"carbohydrates":39,"alcohol":0},"total":{"kcal":75,"weight":11.5,"percent":100}}}

 
Sulje