Ladataan... Ladataan...

RUNEBERGIN TORTUT

Valmistusaineet 10:lle
200 g Juokseva rypsiöljyvalmiste, rasvaa 80%, rainbow
2 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
1 dl Sokeri
1 dl Fariinisokeri
2 dl (rouhittu) Mantelirouhe
2 dl Korppujauho
1 dl Vehnäjauho
1 tl Leivinjauhe
Valmistusohjeet

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita rasva muna-sokerivaahtoon. Lisää kuivat aineet nopeasti sekoittaen. Paista 200 asteessa 10 -20 min. Koristele kypsänä tomusokerilla ja vadelmahillolla.

Yksi annos sisältää 341 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":201,"alcohol":0,"protein":21,"carbohydrates":119},"weight":{"fat":22.3,"alcohol":0,"protein":5.1,"carbohydrates":29.8},"percent_raw":{"fat":0.5898456417797423,"alchohol":0,"protein":0.060217023137589844,"carbohydrates":0.3499373350826678,"alcohol":0},"percent":{"fat":59,"alchohol":0,"protein":6,"carbohydrates":35,"alcohol":0},"total":{"kcal":341,"weight":57.2,"percent":100}}}

 
Sulje