Ladataan... Ladataan...

Quorn-paella

Valmistusaineet 5:lle
2 rkl Oliiviöljy
1 kpl Sipuli
200 g Vihreä papu, tuore
2 g Valkosipuli
1 tl Sahrami
1 tl Chilijauhe
250 g Täysjyväriisi
2 kpl Kasvisliemikuutio
9 dl Vesi
100 g Kidneypapu, keitetty
400 g Tomaatti
200 g Pakasteherne
3 rkl Persilja, tuore
1 dl Oliivi musta kivetön veteen säilötty
Valmistusohjeet

Siivuta sipuli ja paprikat. Paloittele vihreät tarhapavut. Esilämmitä 1 rkl öljyä suuressa paistinpannussa. Paista sipuleita, paprikoita ja papuja 3 minuuttia. Lisää murskattu valkosipuli ja mausteet ja paista vielä 2 minuuttia.

Sekoita mukaan vesi, kasviliemikuutiot ja riisi. Peitä ja anna hautua 20 minuuttia. Sekoita usein.

Lämmitä sillä aikaa loput öljystä ja paista Quorn Kuutioita 2–3 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita. Aseta sitten sivuun odottamaan.

Kuori ja paloittele tomaatit (tomaatin kuori irtoaa helposti, kun tomaatin upottaa hetkeksi kiehuvan kuumaan veteen).

Alenna riisipannun lämpöä. Lisää mukaan kypsät Quorn Kuutiot, tomaatit, herneet ja kidneypavut. Jatka kypsennystä vielä 5 minuuttia. Mausta maun mukaan suolalla ja mustapippurilla. Kytke lämpö pois levyltä ja ripottele silputtu persilja päälle.

Koristele oliiveilla ja sitruunan lohkoilla.

Yksi annos sisältää 309 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":77,"alcohol":0,"protein":33,"carbohydrates":199},"weight":{"fat":8.3,"alcohol":0,"protein":7.9,"carbohydrates":48.2},"percent_raw":{"fat":0.2500552403621845,"alchohol":0,"protein":0.10563653357495524,"carbohydrates":0.6443082260628603,"alcohol":0},"percent":{"fat":25,"alchohol":0,"protein":11,"carbohydrates":64,"alcohol":0},"total":{"kcal":308,"weight":64.4,"percent":100}}}

 
Sulje