Ladataan... Ladataan...

Puolukkainen poronkäristys (ateria)

Valmistusaineet 4:lle
0.5 rkl Voi
1 tl Rypsiöljy
200 g Sipuli
480 g Nopea poronkäristys
1 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
0.25 tl Liquorice & Herbs -mauste
0.25 tl Scandinavian forest mausteseos
2 rkl Puolukkajauhe
3 dl Vesi
LISÄKSI:
4 annos Perunasose kevytmaitoon
2 rkl Puolukkasurvos sokeroitu
2 annos Lehtisalaatti-kurkku-tomaattisalaatti
Valmistusohjeet

Kuumenna rasvat pannulla.

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista liha erissä pannulla, lisää sipuli loppuvaiheessa.

Lisää mausteet (käytä erikoismausteiden sijaan vaihtoehtoisesti kuivattua rosmariinia tai timjamia/muuta yrttimaustetta sekä erilaisia pippureita), marjajauhe sekä vesi. Anna hautua hiljalleen kypsäksi ja mureaksi.

Tarjoa käristys perunamuusin, puolukoiden/puolukkahillon ja salaatin kera.

Yksi annos sisältää 389 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":89,"alcohol":0,"protein":140,"carbohydrates":160},"weight":{"fat":8.3,"alcohol":0,"protein":29.5,"carbohydrates":33.7},"percent_raw":{"fat":0.22763195300794772,"alchohol":0,"protein":0.36057931443658864,"carbohydrates":0.41178873255546355,"alcohol":0},"percent":{"fat":23,"alchohol":0,"protein":36,"carbohydrates":41,"alcohol":0},"total":{"kcal":389,"weight":71.5,"percent":100}}}

 
Sulje