Ladataan... Ladataan...

Puolukkainen poronkäristys (ateria)

Valmistusaineet 4:lle
0.5 rkl Voi
1 tl Rypsiöljy
200 g Sipuli
480 g Poronkäristys
1 tl Ruokasuola
0.5 tl Mustapippuri
0.3 tl Liquorice & Herbs -mauste
0.25 tl Scandinavian forest mausteseos
2 rkl Puolukkajauhe
3 dl Vesi
LISÄKSI:
4 annos Perunasose kevytmaitoon
2 rkl Puolukkasurvos sokeroitu
2 annos Lehtisalaatti-kurkku-tomaattisalaatti
Ohjeet

Kuumenna rasvat pannulla.

Kuori ja hienonna sipuli.

Ruskista liha erissä pannulla, lisää sipuli loppuvaiheessa.

Lisää mausteet (käytä erikoismausteiden sijaan vaihtoehtoisesti kuivattua rosmariinia tai timjamia/muuta yrttimaustetta sekä erilaisia pippureita), marjajauhe sekä vesi. Anna hautua hiljalleen kypsäksi ja mureaksi.

Tarjoa käristys perunamuusin, puolukoiden/puolukkahillon ja salaatin kera.

Yksi annos sisältää 381 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":128,"alcohol":0,"protein":118,"carbohydrates":135},"weight":{"fat":14.27,"alcohol":0,"protein":29.48,"carbohydrates":33.71,"saturated_fat":4.61,"sugar":6.74,"fibre":3.86,"salt":3.19},"percent_raw":{"fat":0.33698230150112246,"alcohol":0,"protein":0.3093054407223126,"carbohydrates":0.353712257776565},"percent":{"fat":34,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":35},"total":{"kcal":381,"weight":95.86,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":522.32},"item_type":"recipe","recipe_id":1027471,"servings":4}}

 
Sulje