Ladataan... Ladataan...

Punajuuri-sieniborssi ja ruisleipää

Valmistusaineet 6:lle
4 kpl (noin 500g) punajuuria
0.5 kpl (pieni) pientä juuriselleriä
0.5 kpl (pieni) pientä palsternakkaa
1 kpl sipuli
50 g Punakaalta
1.5 dl pakastettuja kantarelleja tai tatteja
1.5 l vettä
1 kpl kasvisliemikuutio
0.25 tl (rouhittu) mustapippuria myllystä
2 tl sitruunamehua
Lisäksi
6 viipale (pieni) ruisreikäleipää, ravintokuitua 12 %
6 tl margariinia, 40% rasvaa
Pinnalle
6 rkl ruoanvalmistuskermaa, 7% rasvaa
3 rkl (silputtu) persiljaa silputtuna
Valmistusohjeet

Kuori kasvikset ja suikaloi tai raasta ne karkeaksi. Lisää kasvikset ja sienet kiehuvaan liemeen ja keitä miedolla lämmöllä pehmeiksi eli noin tunti. Mausta ja tarkista maku. Tarjoa keiton lisäkkeeksi ruisleipää.

Yksi annos sisältää 118 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":66},"weight":{"fat":3.9,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":16.2},"percent_raw":{"fat":0.30331573576277737,"alchohol":0,"protein":0.13904106998176616,"carbohydrates":0.5576431942554565,"alcohol":0},"percent":{"fat":30,"alchohol":0,"protein":14,"carbohydrates":56,"alcohol":0},"total":{"kcal":118,"weight":24.1,"percent":100}}}

 
Sulje