Ladataan... Ladataan...

Punajuuri-sieniborssi ja ruisleipää

Valmistusaineet 6:lle
4 kpl (noin 500g) punajuuria
0.5 kpl pientä juuriselleriä
0.5 kpl pientä palsternakkaa
1 kpl sipuli
50 g Punakaalta
1.5 dl pakastettuja kantarelleja tai tatteja
1.5 l vettä
1 kpl kasvisliemikuutio
0.25 tl mustapippuria myllystä
2 tl sitruunamehua
Lisäksi
6 viipale ruisreikäleipää, ravintokuitua 12 %
6 tl margariinia, 40% rasvaa
Pinnalle
6 rkl ruoanvalmistuskermaa, 7% rasvaa
3 rkl persiljaa silputtuna
Valmistusohjeet

Kuori kasvikset ja suikaloi tai raasta ne karkeaksi. Lisää kasvikset ja sienet kiehuvaan liemeen ja keitä miedolla lämmöllä pehmeiksi eli noin tunti. Mausta ja tarkista maku. Tarjoa keiton lisäkkeeksi ruisleipää.

Yksi annos sisältää 118 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":36,"alcohol":0,"protein":16,"carbohydrates":66},"weight":{"fat":3.9,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":16.2},"percent":{"fat":30,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":56},"total":{"kcal":118,"weight":24.1,"percent":100}}}