Ladataan... Ladataan...

Punajuuri-rucolatortellinit

Valmistusaineet 3:lle
500 g Punajuuri
2 tl Rypsiöljy
0.75 tl Ruokasuola
1 tl Salvia, kuivattu
0.25 tl Mustapippuri
250 g Juusto ja aurinkokuivattu tomaatti tortelloni tuorepasta
KASTIKE:
0.5 prk Crea Creme Fraiche valkosipuli
15 g Rucola ruukkusalaatti
PÄÄLLE:
15 g Rucola ruukkusalaatti
Valmistusohjeet

Kuutioi keitetyt punajuuret leivinpaperin päälle uunipellille.

Kääntele joukkoon öljy ja mausteet. Paahda 225-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.

Keitä tortellinit (valitse vapaasti täytteen maku, esim. pinaatti, ilmakuiivattu kinkku ym.) pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita punajuuriin.

Soseuta ranskankerma ja rucola keskenään sauvasekoittimella. Tarjoa pastan (ja irtorucolan) kera.

Yksi annos sisältää 396 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":124,"alcohol":0,"protein":57,"carbohydrates":215},"weight":{"fat":12.2,"alcohol":0,"protein":12.6,"carbohydrates":47.6},"percent_raw":{"fat":0.3138057219532055,"alchohol":0,"protein":0.14374484845312482,"carbohydrates":0.5424494295936696,"alcohol":0},"percent":{"fat":31,"alchohol":0,"protein":14,"carbohydrates":54,"alcohol":0},"total":{"kcal":396,"weight":72.4,"percent":100}}}

 
Sulje