Ladataan... Ladataan...

Punainen kalapata

Valmistusaineet 4:lle
400 g Turskan selkäfilee
400 g Peruna, punnittu kuorineen
400 g Tomaatti
15 g Valkosipuli
200 g Tomaattimehu
1 kpl Sipuli
0.32 tl Ruokasuola
0.5 tl (rouhittu) Mustapippuri
3.16 tl Oliiviöljy
100 g Oliivi, punnittu kivineen, öljysäilötty, vihreä/musta, keskiarvo
Ohjeet

Lohko tomaatit tai käytä purkki tomaattimurskaa ja hienonna sipulit. Kuori ja kuutioi perunat. Kuullota sipulit tai sipulit ja tomaattilohkot pannulla oliiviöljyssä. Kun käytät tomaattimuskaa, lisää se kuullotuneiden sipulien joukkoon. Hauduta välillä sekoittaen n. 15 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää kuutioitu (kohmeinen) kala ja hetken kuluttua oliivit. Tarkista maku ja anna hautua peitettynä vielä n. 5 minuuttia.

Vinkki

Voit vaihtaa tuoret tomaatit tomaattimurskaan. Mausteeksi ruokaan sopii mustapippurin lisäksi basilika ja/tai oregano.

Yksi annos sisältää 259 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":79,"alcohol":0,"protein":90,"carbohydrates":90},"weight":{"fat":8.57,"alcohol":0,"protein":22.09,"carbohydrates":22.11,"saturated_fat":1.07,"sugar":6.32,"fibre":4.29,"salt":2.3},"percent_raw":{"fat":0.3036379134900783,"alcohol":0,"protein":0.3480165804097163,"carbohydrates":0.34834550610020554},"percent":{"fat":30,"alcohol":0,"protein":35,"carbohydrates":35},"total":{"kcal":259,"weight":66.75,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":396.91},"item_type":"recipe","recipe_id":1023458,"servings":4}}

 
Sulje