Ladataan... Ladataan...

Puna-ahventa foliossa

Valmistusaineet 2:lle
300 g puna-ahventa
3 rkl voita
100 g salaattifenkolia
1 dl tuoretta basilikaa
1 kpl kevätsipuli
Valmistusohjeet

Pilko kasvikset ja kuullota niitä sulassa voissa. Lisää suolaa ja mustapippuria. Älä anna voin kiehua. Levitä kasvisseos kalojen päälle ja kääri folioon. Paista 225 asteessa n. 15-20 minuuttia.

Yksi annos sisältää 345 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":225,"alcohol":0,"protein":109,"carbohydrates":11},"weight":{"fat":25.2,"alcohol":0,"protein":27.3,"carbohydrates":2.9},"percent_raw":{"fat":0.6521844409730483,"alchohol":0,"protein":0.31486055482540465,"carbohydrates":0.032955004201547025,"alcohol":0},"percent":{"fat":65,"alchohol":0,"protein":31,"carbohydrates":3,"alcohol":0},"total":{"kcal":345,"weight":55.4,"percent":100}}}

 
Sulje