Määrä vastaa neljää 150 g painoista ulkofileepihviä.
Pane ehjään paksuun muovipussiin öljy, soija, ananasmehu ja pippuri. Sekoita mausteet pussissa ja pane pihvit pussiin. Kääntele pihvejä pussissa ja anna marinoitua vähintään kaksi tuntia huoneenlämmössä tai jääkaapissa yön yli seuraavaan päivään. Grillaa tai paista pannulla kypsiksi juuri ennen tarjoilua.
Valmista perunat. Pane perunat laakealle uunipannulle. Sekoita hyvin keskenään oliiviöljy, sitruunan kuori, sokeri, suola sekä pippuri. Kaada öljy perunoiden päälle ja sekoita hyvin. Kypsennä perunat 200-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia koosta riippuen, kunnes ne ovat maustuneet ja saaneet hyvin väriä.
Tee kastike kermaviilistä. Mausta kermaviili ananasmurskalla, suolalla, pippurilla ja hienonnetulla ruohosipulilla.