Ladataan... Ladataan...

Possunfilee tomaattisella kuorrutuksella

Valmistusaineet 4:lle
600 g Porsaanfilee ulkofilee / porsaan sisäfilee, rasvaa 4,5 %
2 rkl Sinappi
KUORRUTE:
200 g Kuoritut tomaatit
3 viipale (keskik.) Grahampaahtoleipä veteen (vehnäjauho, grahamjauho)
1 dl Oliivi musta kivetön veteen säilötty
2 g Ruohosipuli
1 kynsi Valkosipuli
20 g Grana padano juustoraaste
0.5 g Mustapippuri
Ohjeet

Työnnä pitkä terävä veitsi fileiden paksusta päästä sisään, jotta saat sinne kolon. Laita sinappi pursotinpussilla fileiden sisään. Ruskista lihan pinta kauniin ruskeaksi pannulla.

Valmista kuorrute: Murusta paahtoleivät ja pilko oliivit, tomaatit ja ruohosipuli. Purista valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki kuorrutteen aineet keskenään tahnaksi ja tarkista maku. Sivele tahna fileiden päälle ja paista 180 asteisessa uunissa n. 15-20 minuuttia.

Anna fileiden vetäytä hetki ennen kuin leikkaat ne viipaleiksi. Käytä paistoliemi kastikkeena.

Yksi annos sisältää 293 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":95,"alcohol":0,"protein":147,"carbohydrates":51},"weight":{"fat":10.35,"alcohol":0,"protein":35.85,"carbohydrates":12.45,"saturated_fat":4.34,"sugar":2.97,"fibre":1.56,"salt":0.95},"percent_raw":{"fat":0.3253606540990097,"alcohol":0,"protein":0.5007658538735968,"carbohydrates":0.17387349202739352},"percent":{"fat":33,"alcohol":0,"protein":50,"carbohydrates":17},"total":{"kcal":293,"weight":68.47000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":244.75},"item_type":"recipe","recipe_id":1023485,"servings":4}}

 
Sulje