Ladataan... Ladataan...

Porsaansuikale-kaalikeitto

Valmistusaineet 6:lle
400 g Porsaanpaisti, vähärasvainen
100 g Purjosipuli
250 g Porkkana
100 g Sipuli
680 g Valkokaali, keräkaali
4 g Rypsiöljy
11.5 dl Vesi
2 kpl Kasvisliemikuutio
1 tl Ruokasuola
1 tl (rouhittu) Mustapippuri
0.5 dl Persilja, tuore
Ohjeet

Ota porsaansuikaleliha huoneen lämpöön. Huuhdo purjo ja viipaloi se ohueksi. Kuori porkkanat ja leikkaa penneiksi. Kuori ja silppua sipuli. Leikkaa varhaiskaali suikaleiksi tai paloiksi. Mittaa öljy isoon kattilaan ja lisää joukkoon sipuli ja porsaanlihasuikaleet. Paista hetki ja kaada joukkoon kiehuva vesi ja lisää loput kasvikset ja kasvisliemikuutiot. Anna kiehua muutama minuutti ja lisää pienet täysjyvämakaronit. Keitä 6-7 minuuttia. Mausta ja lisää joukkoon silputtuja yrttejä, jos niitä on kotona.

Vinkki

Keitä pidempään, kun teet keittoa syys- tai talvikaalista ja lisää pasta vasta kypsymisen loppuvaiheessa.

Yksi annos sisältää 179 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":50,"alcohol":0,"protein":91,"carbohydrates":38},"weight":{"fat":5.13,"alcohol":0,"protein":21.22,"carbohydrates":8.75,"saturated_fat":1.72,"sugar":8.11,"fibre":4.44,"salt":3.52},"percent_raw":{"fat":0.27798824500903535,"alcohol":0,"protein":0.5111406711910648,"carbohydrates":0.2108710837998997},"percent":{"fat":28,"alcohol":0,"protein":51,"carbohydrates":21},"total":{"kcal":178,"weight":52.88999999999999,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":453.58},"item_type":"recipe","recipe_id":1024650,"servings":6}}

 
Sulje