Ladataan... Ladataan...

Porsaanlihaa tulisesti

Valmistusaineet 4:lle
600 g porsaan talouskyljyksiä tai kasslerpihviä
0.5 tl suolaa
0.5 tl pippuria
Mausteseos
2 kynsi valkosipulin kynsiä
2 rkl punaviinietikkaa
1 tl kuivattuja chilihiutaleita
0.75 dl ketsuppia
1 rkl sinappia
0.5 rkl paprikajauhetta
Ohjeet

Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen paistamista. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta liha suolalla ja pippurilla ja siirrä paistoastiaan. Hienonna valkosipulinkynnet, yhdistä mausteseoksen ainekset ja kaada seos lihan päälle. Kääntele lihaa niin, että se peittyy kauttaaltaan mausteseokseen. Paista uunissa 30 minuuttia.

Yksi annos sisältää 402 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":218,"alcohol":0,"protein":157,"carbohydrates":27},"weight":{"fat":24.09,"alcohol":0,"protein":39.06,"carbohydrates":6.78,"saturated_fat":10.82,"sugar":6.09,"fibre":0.89,"salt":3.74},"percent_raw":{"fat":0.5417478653592261,"alcohol":0,"protein":0.39045673032298706,"carbohydrates":0.06779540431778681},"percent":{"fat":54,"alcohol":0,"protein":39,"carbohydrates":7},"total":{"kcal":401,"weight":91.47,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":188.28},"item_type":"recipe","recipe_id":2609,"servings":4}}

 
Sulje