Ladataan... Ladataan...

Porokorput

Valmistusaineet 1:lle
2 viipale hapankorppuja
2 rkl rasvatonta maitoa
1 viipale Kevyttä paprikasulatejuustoa
30 g Kylmäsavuporoa
0.3 rkl (silputtu) tuoretta persiljaa
Ohjeet

Kostuta hapankorput maidolla ja jätä hetkeksi vetäytymään. Valmista sillä välin täyte. Hienonna poro mahdollisimman hienojakoiseksi. Sekoita poro ja hienonnettu persilja tuorejuustoon. Levitä täyte hapankorpuille ja kääri hapankorput rulliksi. Paina cocktail-tikku rullien läpi, että ne pysyvät kiinni. Anna vetäytyä vielä hetki ja nauti. Hapankorppurullat ovat parhaimmillaan samana päivänä.

Yksi annos sisältää 149 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":38,"alcohol":0,"protein":54,"carbohydrates":57},"weight":{"fat":4.14,"alcohol":0,"protein":13.43,"carbohydrates":14.16,"saturated_fat":2.07,"sugar":2.43,"fibre":4.65,"salt":1.93},"percent_raw":{"fat":0.25249491850193717,"alcohol":0,"protein":0.36388532598581536,"carbohydrates":0.3836197555122474},"percent":{"fat":25,"alcohol":0,"protein":36,"carbohydrates":38},"total":{"kcal":149,"weight":42.809999999999995,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":100.59},"item_type":"recipe","recipe_id":1794,"servings":1}}

 
Sulje