Ladataan... Ladataan...

Pastasalaateista rakkain

Valmistusaineet 6:lle
1.5 l vettä
0.5 tl suolaa
200 g Torino Tricolori simpukkapastaa
Marinadi
0.5 dl Kultasula-rypsiöljyä
Reseptin osa 2
1 rkl valkoviinietikkaa
0.5 rkl sinappia
0.5 dl sokeria
0.5 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
Reseptin osa 3
0.5 kpl (keskik.) kurkkua
200 g herneitä (pakaste)
75 g rapeaa lehtisalaattia tai jääsalaattia
25 g purjoa
Salaattiin
400 g vesimelonia (punnittu kuorineen)
Valmistusohjeet

Lisää kiehuvaan veteen suola ja pasta. Sekoita kerran kiehumisen alkuvaiheessa. Keitä noin 8 minuuttia. Kaada kypsä pasta siivilään, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Sekoita marinadin ainekset kulhossa keskenään. Lisää pasta marinadin joukkoon. Anna maustua jääkaapissa peitettynä 2-3 tuntia, mieluiten yön yli. Poista vesimelonista kuori ja siemenet. Kuutioi meloni ja laita lävikköön, jotta ylimääräinen neste valuu pois. Kuutioi kurkku. Suikaloi salaatti ja purjo. Sekoita salaattiaineet marinoidun pastan joukkoon.

Yksi annos sisältää 259 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":80,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":147},"weight":{"fat":8.6,"alcohol":0,"protein":7.7,"carbohydrates":35.5},"percent_raw":{"fat":0.30915297055621704,"alchohol":0,"protein":0.12309572517335682,"carbohydrates":0.5677513042704261,"alcohol":0},"percent":{"fat":31,"alchohol":0,"protein":12,"carbohydrates":57,"alcohol":0},"total":{"kcal":258,"weight":51.8,"percent":100}}}

 
Sulje