Ladataan... Ladataan...

Parsaa parmesaanilla ja pähkinöillä

Valmistusaineet 4:lle
1 dl saksanpähkinöitä
1920 g kpl vihreää parsaa
0.5 dl parmesaanilastuja
Kastike
1.5 rkl viinietikkaa (balsamico)
0.5 dl oliiviöljyä
Ohjeet

Lisäksi
Salaatinlehtiä, esimerkiksi rucolaa

Rouhi pähkinät ja paahda niitä miedolla lämmöllä paistinpannussa koko ajan sekoittaen. Höyrytä parsoja 2 - 4 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
Sekoita kastikeaineet keskenään ja kaada kastike parsan joukkoon.
Jaa salaatinlehdet lautasille ja nosta parsat niiden päälle. Levitä päälle parmesaanilastut ja ripottele pinnalle pähkinärouhe.

Yksi annos sisältää 294 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":221,"alcohol":0,"protein":42,"carbohydrates":31},"weight":{"fat":23.05,"alcohol":0,"protein":9.95,"carbohydrates":7.34,"saturated_fat":3.17,"sugar":7.03,"fibre":9.59,"salt":5.57},"percent_raw":{"fat":0.750063035975241,"alcohol":0,"protein":0.14387385213522505,"carbohydrates":0.10606311188953386},"percent":{"fat":75,"alcohol":0,"protein":14,"carbohydrates":11},"total":{"kcal":295,"weight":65.70000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":516},"item_type":"recipe","recipe_id":44776,"servings":4}}

 
Sulje