Ladataan... Ladataan...

Paprikaleivät

Valmistusaineet 4:lle
4 kpl eri värisiä paprikoita
4 kynsi valkosipulin kynsiä
2 kpl punasipuleita
1 rkl oliiviöljyä
400 g Tomaattimurska
0.2 tl chilijauhetta
1 tl oreganoa
1 tl timjamia
0.5 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) mustapippurirouhetta
4 viipale täysjyväleipää
Valmistusohjeet

Pese paprikat, poista siemenet ja paloittele pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipulit ja kuullota ne öljyssä. Lisää loput ainekset ja anna hautua n. 5-7 minuuttia. Jäähdytä ja tarjoile haaleana tai kylmänä leivän päällä.

Yksi annos sisältää 185 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":48,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":114},"weight":{"fat":5.1,"alcohol":0,"protein":5.5,"carbohydrates":27.4},"percent_raw":{"fat":0.2590834921123355,"alchohol":0,"protein":0.12309280248977073,"carbohydrates":0.6178237053978937,"alcohol":0},"percent":{"fat":26,"alchohol":0,"protein":12,"carbohydrates":62,"alcohol":0},"total":{"kcal":185,"weight":38,"percent":100}}}

 
Sulje