Ladataan... Ladataan...

Pannukakku

Valmistusaineet 6:lle
10 dl Kevytmaito rasvaa 1,5 %
5 dl Vehnäjauho puolikarkea
2 kpl Kananmuna kuoreton
0.5 dl Sokeri
1 tl Ruokasuola
50 g Voi
Valmistusohjeet

Vatkaa maidon joukkoon vehnäjauhot, munat, sokeri ja suola. Sulata rasva ja lisää taikinaan. Anna taikinan turvota noin 1/2 tuntia.

Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 45 minuuttia tai kunnes pannari on kypsä ja pinta on saanut kauniin värin.

Yksi annos sisältää 373 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":106,"alcohol":0,"protein":52,"carbohydrates":215},"weight":{"fat":11.6,"alcohol":0,"protein":12.9,"carbohydrates":53.1},"percent_raw":{"fat":0.28357975881358366,"alchohol":0,"protein":0.14026531499504408,"carbohydrates":0.5761549261913723,"alcohol":0},"percent":{"fat":28,"alchohol":0,"protein":14,"carbohydrates":58,"alcohol":0},"total":{"kcal":373,"weight":77.6,"percent":100}}}

 
Sulje