Ladataan... Ladataan...

Paistettu kesäkurpitsa

Valmistusaineet 4:lle
400 g kesäkurpitsaa
2 kpl valkosipulinkynttä
3 rkl oliiviöljyä
0.5 tl suolaa (tai maun mukaan)
0.25 tl pippuria
1 rkl sitruunamehua
1 rkl balsamietikkaa
Valmistusohjeet

Viipaloi kesäkurpitsat ja ruskista ne pannulla öljyssä. Lisää hienonnettu valkosipuli ja paista vielä viisi minuuttia. Mausta.

Yksi annos sisältää 130 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":97,"alcohol":0,"protein":9,"carbohydrates":24},"weight":{"fat":10.6,"alcohol":0,"protein":2.2,"carbohydrates":5.9},"percent_raw":{"fat":0.7475511009930144,"alchohol":0,"protein":0.06879049202224899,"carbohydrates":0.18365840698473673,"alcohol":0},"percent":{"fat":75,"alchohol":0,"protein":7,"carbohydrates":18,"alcohol":0},"total":{"kcal":129,"weight":18.700000000000003,"percent":100}}}

 
Sulje