Ladataan... Ladataan...

Paahtopaisti-salaatti

Valmistusaineet 2:lle
150 g Viinimureutettu naudanpaistileike
150 g Lehtisalaatti
200 g Tomaatti
100 g Paprika keltainen
50 g Kurkku
100 g Vihreitä papuja paloina
3 tl Rypsiöljy
1 rkl Vaalea balsamikastike
0.5 tl Merisuola, vuorisuola
0.3 tl (rouhittu) Mustapippuri
0.7 dl Kapris
Valmistusohjeet

Kypsennä ja jäähdytä vihreät pakastepavut. Huuhdo ja paloittele kasvikset. Jaa ne kahdelle lautaselle ja nosta liha ohuina viipalekiehkuroina kasvisten joukkoon. Pirskota päälle kastike ja lisää kaprikset ja jotain yrttiä, jos sitä sattuu olemaan kotona.

Yksi annos sisältää 216 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":87,"alcohol":0,"protein":73,"carbohydrates":56},"weight":{"fat":9.5,"alcohol":0,"protein":18.1,"carbohydrates":13.9},"percent_raw":{"fat":0.4020783875104675,"alchohol":0,"protein":0.33829580656684255,"carbohydrates":0.25962580592269,"alcohol":0},"percent":{"fat":40,"alchohol":0,"protein":34,"carbohydrates":26,"alcohol":0},"total":{"kcal":216,"weight":41.5,"percent":100}}}

 
Sulje