Ladataan... Ladataan...

Pääsiäisen kevyempi pasha

Valmistusaineet 4:lle
2 dl kevyttä vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 prk Maitorahkaa
1 dl rusinoita
65 g Kuivattuja sekahedelmiä
1 kpl sitruunan raastettua kuorta ja mehua
1 dl sokeria
Valmistusohjeet

Vaahdota vaniljakastike ja lisää rahka.
Lisää vaahdon joukkoon rusinat ja kuivatut sekahedelmät.
Raasta sitruunasta kuori ja purista mehu.
Sekoita raastettu kuori ja sitruunan mehu rahka-vaniljavaahto-hedelmä seokseen.
Mausta pasha sokerilla.
Anna pashan vetäytyä kylmässä muutaman tunnin ajan.
Voit halutessasi koristella pashan rusinoilla ja sitruunan viipaleilla.

Yksi annos sisältää 294 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":62,"alcohol":0,"protein":35,"carbohydrates":197},"weight":{"fat":6.7,"alcohol":0,"protein":8.3,"carbohydrates":47.4},"percent":{"fat":21,"alcohol":0,"protein":12,"carbohydrates":67},"total":{"kcal":293,"weight":62.4,"percent":100}}}