Ladataan... Ladataan...

Ohrakas tonnikalasalaatti

Valmistusaineet 4:lle
6 dl vettä
1 kpl kalaliemikuutio
1 dl (silputtu) hienonnettua purjoa
1 kpl omena
2 kpl maustekurkkuja
1 g herneitä (pakaste)
1 prk öljyyn säilöttyä tonnikalaa
2 kpl keitettyjä kananmunia
3 kpl (iso) tomaatteja
2 rkl (silputtu) hienonnettua tuoretta tilliä
4 dl Torino Täysjyväohraa
Valmistusohjeet

Keitä täysjyväohra pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna purjo, kuutio omena ja maustekurkut. Sulata herneet. Sekoita tonnikala öljyineen kypsän täysjyväohran joukkoon. Sekoita joukkoon hienonnettu purjo, omena- ja kurkkukuutiot sekä herneet. Kaada salaatti laakealle vadille. Koristele pinta keitetyillä kananmunalohkoilla ja tomaatilla. Ripottele pinnalle hienonnettua tilliä.

Yksi annos sisältää 474 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":87,"alcohol":0,"protein":106,"carbohydrates":281},"weight":{"fat":9.2,"alcohol":0,"protein":25.3,"carbohydrates":67},"percent_raw":{"fat":0.18396883901356237,"alchohol":0,"protein":0.22372929610802533,"carbohydrates":0.5923018648784122,"alcohol":0},"percent":{"fat":18,"alchohol":0,"protein":22,"carbohydrates":59,"alcohol":0},"total":{"kcal":475,"weight":101.5,"percent":100}}}

 
Sulje