Ladataan... Ladataan...

Ohrakas tonnikalasalaatti

Valmistusaineet 4:lle
6 dl vettä
1 kpl kalaliemikuutio
1 dl hienonnettua purjoa
1 kpl omena
2 kpl maustekurkkuja
1 g herneitä (pakaste)
1 prk öljyyn säilöttyä tonnikalaa
2 kpl keitettyjä kananmunia
3 kpl tomaatteja
2 rkl hienonnettua tuoretta tilliä
4 dl Torino Täysjyväohraa
Valmistusohjeet

1. Keitä täysjyväohra pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Hienonna purjo, kuutio omena ja maustekurkut. Sulata herneet.
3. Sekoita tonnikala öljyineen kypsän täysjyväohran joukkoon. Sekoita joukkoon hienonnettu purjo, omena- ja kurkkukuutiot sekä herneet. Kaada salaatti laakealle vadille. Koristele pinta keitetyillä kananmunalohkoilla ja tomaatilla. Ripottele pinnalle hienonnettua tilliä.

Yksi annos sisältää 474 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":87,"alcohol":0,"protein":106,"carbohydrates":281},"weight":{"fat":9.2,"alcohol":0,"protein":25.3,"carbohydrates":67},"percent":{"fat":18,"alcohol":0,"protein":22,"carbohydrates":59},"total":{"kcal":475,"weight":101.5,"percent":100}}}