Ladataan... Ladataan...

Mustaherukka-lihapata

Valmistusaineet 4:lle
300 g naudanlihaa kuutioina
300 g sianlihaa kuutioina
2 rkl ruokaöljyä
2 kpl sipuleita
5 kynsi valkosipulinkynsiä
1 dl mustaherukkamehutiivistettä
2 dl demi-glacea eli tummaa, valmista kastikepohjaa
6 dl vettä
3 oksa rosmariininoksia
1 rkl kokonaisia mustapippureita
2 dl sokeria
0.25 tl suolaa
4 dl perunasosetta
Ohjeet

Kuumenna öljy padassa ja ruskista lihakuutiot tarvittaessa parissa erässä. Lohko sipulit ja lisää ne pataan kokonaisten kuorittujen valkosipulinkynsien ja lihakuutioiden kanssa. Kaada pataan mustaherukkamehu, demi-glace ja vesi. Lisää rosmariinin oksat, mustapippurit, sokeri ja ripaus suolaa. Kuumenna kiehuvaksi ja sekoita. Nosta pata 150-asteiseen uuniin. Hauduta vähintään 2 tuntia. Tarjoile ruoka perunasoseen kera. ✤

Yksi annos sisältää 772 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":306,"alcohol":0,"protein":175,"carbohydrates":291},"weight":{"fat":33.62,"alcohol":0,"protein":43.27,"carbohydrates":72.17,"saturated_fat":11.12,"sugar":58.59,"fibre":3.06,"salt":0.89},"percent_raw":{"fat":0.39587397015365927,"alcohol":0,"protein":0.22646185183938375,"carbohydrates":0.37766417800695706},"percent":{"fat":40,"alcohol":0,"protein":23,"carbohydrates":38},"total":{"kcal":772,"weight":222.72,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":547.5},"item_type":"recipe","recipe_id":205222,"servings":4}}

 
Sulje