Ladataan... Ladataan...

Mummon jauhelihakastike

Valmistusaineet 4:lle
400 g Naudan vähärasvaista jauhelihaa (7% rasvaa)
1 kpl Sipuli
3 tl Margariinia (60% rasvaa)
4 rkl Vehnäjauhoja
5 dl vettä
Ohjeet

Paista jauheliha ja sipuli. Siirrä ne erilliselle lautaselle sivuun. Ruskista jauhot ja rasva koko ajan sekoittaen, kunnes seos on tasainen ja vaaleanruskea. Lisää joukkoon vesi muutamassa erässä ja sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon paistettu jauheliha ja sipuli. Anna hautua 5-10 min ja mausta kastike tomaattisoseella, mustapippurilla ja suolalla.

Yksi annos sisältää 193 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":83,"alcohol":0,"protein":80,"carbohydrates":30},"weight":{"fat":9.28,"alcohol":0,"protein":20.01,"carbohydrates":7.51,"saturated_fat":2.35,"sugar":0.7,"fibre":0.58,"salt":0.18},"percent_raw":{"fat":0.43150016894818916,"alcohol":0,"protein":0.4133350335349774,"carbohydrates":0.15516479751683343},"percent":{"fat":43,"alcohol":0,"protein":41,"carbohydrates":16},"total":{"kcal":193,"weight":40.61,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":252.06},"item_type":"recipe","recipe_id":153728,"servings":4}}

 
Sulje