Ladataan... Ladataan...

Muhkeat tonnikalaleivät

Valmistusaineet 2:lle
4 viipale ruispaahtoleipäviipaleita
1 prk (135g/2 annosta) tonnikalaa ja vihanneksia mexicana-säilyke
0.5 varsi lehtiselleriä
1 kpl lehtisalaattiruukku, lollo rosso
1 rkl majoneesia, 15% rasvaa
15 g Kevytkermaviiliä, rasvaa 3.5%
Ohjeet

Paloittele tonnikala pieneksi. Leikkaa lehtiselleri ja salaatti ohuiksi suikaleiksi ja sekoita ne tonnikalan joukkoon. Vatkaa majoneesi ja kevytkermaviili keskenään. Paahda leivät ja levitä kermaviili-majoneesi neljälle leipäviipaleelle. Jaa täyte kahdelle leipäviipaleelle. Nosta toiset viipaleet päälle ja paina kevyesti. Leikkaa kulmittain kolmioiksi. Nauti välipalaksi tai kevyeksi lounaaksi.

Yksi annos sisältää 330 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":106,"alcohol":0,"protein":78,"carbohydrates":146},"weight":{"fat":11.3,"alcohol":0,"protein":18.77,"carbohydrates":34.88,"saturated_fat":1.25,"sugar":3.6,"fibre":5.94,"salt":1.95},"percent_raw":{"fat":0.3215414875343636,"alcohol":0,"protein":0.23735591637174766,"carbohydrates":0.44110259609388874},"percent":{"fat":32,"alcohol":0,"protein":24,"carbohydrates":44},"total":{"kcal":330,"weight":77.69,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":237.63},"item_type":"recipe","recipe_id":23884,"servings":2}}

 
Sulje