Ladataan... Ladataan...

Minun kaalisalaatti

Valmistusaineet 10:lle
1700 g Valkokaali, keräkaali
0.5 kpl (keskik.) Purjosipuli, keskikokoinen
Kastike:
2 dl Viinietikka
0.5 tl (jauhettu) mustapippuria
1 dl Rypsiöljy, kylmäpuristettu
0.5 dl Sokeri
0.6 tl Suola, ruokasuola, jodioitu
Ohjeet

Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi, esim. juustohöylää käyttäen. Hienonna sipuli. Laita kaalisuikaleet ja sipulisilppu kulhoon ja sekoita. Valmista kastike yhdistämällä sen aineet keskenään. Kaada kastike salaatin joukkoon. Anna salaatin maustua ennen tarjoilua.

Yksi annos sisältää 151 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":90,"alcohol":0,"protein":10,"carbohydrates":51},"weight":{"fat":9.19,"alcohol":0,"protein":2.23,"carbohydrates":11.59,"saturated_fat":0.57,"sugar":11.46,"fibre":3.81,"salt":0.38},"percent_raw":{"fat":0.5993508367998089,"alcohol":0,"protein":0.06470868628771383,"carbohydrates":0.3359404769124773},"percent":{"fat":60,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":34},"total":{"kcal":151,"weight":39.230000000000004,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":213.71},"item_type":"recipe","recipe_id":181999,"servings":10}}

 
Sulje