Ladataan... Ladataan...

Merellinen curry ja riisiä

Valmistusaineet 4:lle
4 dl Kuorittuja katkarapuja
200 g Kuorittuja simpukoita
1 prk tonnikalaa vedessä
1 kpl iso sipuli
1 rkl rypsiöljyä
4 dl vettä
2 tl currya
Lisuke
6 dl keitettyä riisiä
Valmistusohjeet

Kuullota kuorittu sipuli kattilassa öljyssä. Lisää vesi sekä curry ja anna kastikkeen kieha noin kymmenessä minuutissa valmiiksi. Kun maku on tarkistettu, lisää kattilaan meren antimet. Keitä seosta tämän jälkeen vain minuutti tai pari, koska mereneläviä ei saa keittää kuiviksi.

Yksi annos sisältää 296 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":52,"alcohol":0,"protein":95,"carbohydrates":149},"weight":{"fat":5.8,"alcohol":0,"protein":23.7,"carbohydrates":37.2},"percent":{"fat":18,"alcohol":0,"protein":32,"carbohydrates":50},"total":{"kcal":297,"weight":66.7,"percent":100}}}