Ladataan... Ladataan...

Maustepaneroidut lampaankyljykset, riisiä ja parsakaalia

Valmistusaineet 4:lle
600 g (150 g/ 1 annos) lampaan ulkofileetä
2 rkl sitruunankuorta raastettuna
0.25 tl mustapippuria
1 tl suolaa
2 tl timjamia
1 tl minttua
1 tl paprikajauhetta
3 rkl (raastettu) parmesanjuustoraastetta
1 kpl Kananmuna kuorineen punnittu
2 tl margariinia
1 dl korppujauhoja
Lisäksi
4 dl täysjyväriisiä
400 g Parsakaalia
Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa tarvittaessa lampaanliha neljäksi yhtä suureksi leikkeeksi. Raasta keltainen kuori puolikkaasta pestystä sitruunasta. Sekoita korppujauhe, sitruunan kuoriraaste, suola, mausteet ja juusto vadilla. Kaada vatkattu muna toiselle vadille. Kääntele lampaanleikkeet ensin kananmunassa, sitten korppujauheseoksessa. Sulata margariini uuninkestävässä vuoassa uunissa. Ota vuoka uunista ja nosta leikkeet siihen. Nosta vuoka ritilälle uunin keskitasolle. Kypsennä noin 30 minuuttia. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä ja parsakaalia.

Yksi annos sisältää 605 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":118,"alcohol":0,"protein":186,"carbohydrates":301},"weight":{"fat":12.69,"alcohol":0,"protein":45,"carbohydrates":72.79,"saturated_fat":4.67,"sugar":4.02,"fibre":10.02,"salt":1.88},"percent_raw":{"fat":0.19506698094179514,"alcohol":0,"protein":0.30750386179866535,"carbohydrates":0.49742915725953935},"percent":{"fat":20,"alcohol":0,"protein":31,"carbohydrates":50},"total":{"kcal":605,"weight":151.07000000000002,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":372.54},"item_type":"recipe","recipe_id":20532,"servings":4}}

 
Sulje