Ladataan... Ladataan...

Marokkolainen kaali

Valmistusaineet 10:lle
400 g valkokaalia
3 kynsi valkosipulinkynsiä
4 rkl oliiviöljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
1 tl paprikajauhetta
1 tl juustokuminaa
0.25 tl cayennepippuria
0.5 tl suolaa
0.25 tl (rouhittu) pippuria
3 rkl omenamehua
1 dl persiljaa
Ohjeet

Silppua kaali juustohöylällä. Keitä kaalisilppua suolalla maustetussa vedessä 2-3 minuuttia. Valuta kaali vedestä. Kuumenna öljy pannulla. Lisää hienonnettu valkosipuli, etikka ja mausteet ja kypsennä pari minuuttia. Lisää pannulle mehu. Kaada kuuma liemi kaalin päälle ja sekoita. Anna marinoitua seuraavaan päivään.

Yksi annos sisältää 64 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":51,"alcohol":0,"protein":3,"carbohydrates":10},"weight":{"fat":5.51,"alcohol":0,"protein":0.68,"carbohydrates":2.49,"saturated_fat":0.76,"sugar":2.18,"fibre":1.16,"salt":0.32},"percent_raw":{"fat":0.7966759458662069,"alcohol":0,"protein":0.04347241428448139,"carbohydrates":0.1598516398493117},"percent":{"fat":80,"alcohol":0,"protein":4,"carbohydrates":16},"total":{"kcal":64,"weight":13.1,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":54.58},"item_type":"recipe","recipe_id":301223,"servings":10}}

 
Sulje