Ladataan... Ladataan...

Marjaisa pullaherkku

Valmistusaineet 4:lle
4 viipale pullaviipaleita
15 g Voita
1 dl sokeria
5 dl Mansikoita lohkottuina
5 dl Vadelmia
Valmistusohjeet

Tarjoiluun voit käyttää kermavaahtoa tai ranskankermaa.

Lämmitä pannu kuumaksi. Paista pullaviipaleita siinä noin minuutti kummaltakin puolen niin, että ne saavat väriä. Laita pullat odottamaan.
Sulata voi paistinpannussa. Lisää sokeri ja mansikat ja kypsennä noin minuutti välillä sekoittaen, kunnes sokeri liukenee. Lisää pannuun vadelmat ja kypsennä vielä puoli minuuttia. Lusikoi kuuma marjaseos pullaviipaleiden päälle ja tarjoa kermanokareen kanssa.

Yksi annos sisältää 264 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":59,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":190},"weight":{"fat":6.4,"alcohol":0,"protein":3.6,"carbohydrates":45.9},"percent_raw":{"fat":0.22462635753089807,"alchohol":0,"protein":0.05600105810256737,"carbohydrates":0.7193725843665346,"alcohol":0},"percent":{"fat":22,"alchohol":0,"protein":6,"carbohydrates":72,"alcohol":0},"total":{"kcal":265,"weight":55.9,"percent":100}}}

 
Sulje