Ladataan... Ladataan...

Marinoitua härkää samoalaisittain

Valmistusaineet 4:lle
600 g Marmoriulkofileetä
100 g Pala purjon vartta
1 kpl punainen paprika
1) Marinadi:
1 dl makeaa soijaöljyä
0.5 dl riisiviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
2 kynsi valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 rkl seesaminsiemeniä
2 dl fariinisokeria
1 dl korianteria silputtuna
1 kpl punainen kuivattu chili
1 kpl makea chili
1 rkl punaista thai-chiliä
2 rkl hienonnettua inkivääriä
2) lisäkkeeksi:
5 dl Nuudeleita
Valmistusohjeet

Lisäksi tarvitset marinadiin thaimaalaista kalakastiketta (Nam pla) ja lime-korianteri-kastiketta.

Sekoita isossa kulhossa marinadin ainekset paitsi paprika ja purjo. Marinoi yön yli. Leikkaa ennen grillaamista noin sentin paksuisiksi siivuiksi. Grillaa molemmin puolin. Sivele makealla chilikastikkeella juuri ennen tarjolle panoa.
Tarjoa nuudeleiden sekä esim. vokattujen vihannesten ja kastikkeiden kera.

Yksi annos sisältää 992 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":502,"alcohol":0,"protein":159,"carbohydrates":331},"weight":{"fat":55.8,"alcohol":0,"protein":39.8,"carbohydrates":82.8},"percent_raw":{"fat":0.5058423246426933,"alchohol":0,"protein":0.16041552587473595,"carbohydrates":0.3337421494825708,"alcohol":0},"percent":{"fat":51,"alchohol":0,"protein":16,"carbohydrates":33,"alcohol":0},"total":{"kcal":993,"weight":178.39999999999998,"percent":100}}}

 
Sulje