Ladataan... Ladataan...

Marenkia ja mansikoita

Valmistusaineet 4:lle
80 g Marenki
200 g Mansikka
0.3 dl Kermavaahto sokeroitu, kotitekoinen
1 tl Viherminttu, tuore
Valmistusohjeet

Vatkaa kerma vaahdoksi. Leikkaa kohmeiset tai tuoreet mansikat viipaleiksi. Osan voit jättää kokonaisiksi.

Nosta marengit tarjoilulautasille ja lisää osa mansikkaviipaleista marengin sisään ja osa sen ympärille. Pursota koristeeksi vähän kermavaahtoa. Koristele tuoreella mintulla.

Yksi annos sisältää 91 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":14,"alcohol":0,"protein":6,"carbohydrates":71},"weight":{"fat":1.5,"alcohol":0,"protein":1.3,"carbohydrates":17},"percent_raw":{"fat":0.15147290273359282,"alchohol":0,"protein":0.06208427579158374,"carbohydrates":0.7864428214748235,"alcohol":0},"percent":{"fat":15,"alchohol":0,"protein":6,"carbohydrates":79,"alcohol":0},"total":{"kcal":90,"weight":19.8,"percent":100}}}

 
Sulje