Ladataan... Ladataan...

Mantelipersikat ja jogurttivaahto

Valmistusaineet 4:lle
1 tlk säilykepersikoita
Reseptin osa 2
25 g voita
0.5 dl vehnäjauhoja
2 dl (rouhittu) mantelirouhetta
0.5 dl sokeria
1 tl kanelia
Reseptin osa 3
1 dl kuohukermaa
2 tl vaniljasokeria
1 dl maustamatonta jogurttia (rasvaa n. 2,5 %)
Ohjeet

Asettele persikanpuolikkaat leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan leikkuupinta ylöspäin. Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon muut aineet. Lusikoi täyte persikoille. Paista 200-asteisessa uunissa noin vartti tai kunnes pinta saa rusehtavan värin.
Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon jogurtti. Mausta vaahto vaniljasokerilla, ja lusikoi se mantelipersikoille.

Yksi annos sisältää 403 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":248,"alcohol":0,"protein":33,"carbohydrates":122},"weight":{"fat":27.23,"alcohol":0,"protein":8.21,"carbohydrates":30,"saturated_fat":9.17,"sugar":23.31,"fibre":2.65,"salt":0.14},"percent_raw":{"fat":0.6158488157314601,"alcohol":0,"protein":0.08258004410957356,"carbohydrates":0.30157114015896624},"percent":{"fat":62,"alcohol":0,"protein":8,"carbohydrates":30},"total":{"kcal":403,"weight":100.71000000000001,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":157.63},"item_type":"recipe","recipe_id":220889,"servings":4}}

 
Sulje