Ladataan... Ladataan...

Mansikkahyytelö

Valmistusaineet 4:lle
1 l tuoreita tai pakastettuja mansikoita
1 dl mansikkamehua
0.5 dl sokeria
8 lehti liivatelehteä
0.5 dl mansikka vichyä
Ohjeet

Perkaa ja viipaloi mansikat.
Pane liivatelehdet hetkeksi kylmään veteen.
Sulata vedestä puristetut liivatelehdet ja sokeri kuumennettuun mehutilkkaan.
Sekoita kylmään vichyyn sokeri-liivateliuos ja anna vaahdon laskeutua.
Lado viipaloidut mansikat hyytelö-tai kakkuvuokaan.
Kaada vichy-liivateseos mansikoiden päälle.
Anna mansikkahyytelön hyytyä kylmässä 4 tuntia ja kumoa se täysin hyytyneenä tarjoiluvadille.
Kasta vuoka veteen, niin hyytelö irtoaa helposti.

Yksi annos sisältää 117 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":3,"alcohol":0,"protein":18,"carbohydrates":96},"weight":{"fat":0.28,"alcohol":0,"protein":4.11,"carbohydrates":22.16,"saturated_fat":0,"sugar":22.16,"fibre":2.61,"salt":0},"percent_raw":{"fat":0.02333328687119301,"alcohol":0,"protein":0.15282327195684597,"carbohydrates":0.823843441171961},"percent":{"fat":2,"alcohol":0,"protein":15,"carbohydrates":82},"total":{"kcal":116,"weight":51.32,"percent":100,"amount":1,"totalServingWeight":164.63},"item_type":"recipe","recipe_id":1694,"servings":4}}

 
Sulje