Ladataan... Ladataan...

Mallorcan kanasalaatti

Valmistusaineet 1:lle
120 g Kariniemen Kananpojan hunajapaahdettu filee
0.5 tl Ruokasuola
1 rkl Seesaminsiemen, punnittu kuorineen
40 g Avokado kuorittu, kivetön
50 g Omena, kotimainen, kuorineen
80 g Tomaatti
50 g Kurkku
3 kpl Oliivi vihreä kivetön
40 g Lehtisalaatti
0.5 rkl Valkoviinietikka
1 tl Oliiviöljy
Valmistusohjeet

Leikkaa broilerinfilee vinottain muutamaan osaan tai käytä broilerin minuuttipihviä ja leikkaa se 2-3 osaan. Paahda huoneenlämpöiset broileripalat 2 minuuttia kummaltakin puolelta. Lisää seesaminsiemenet samanaikaisesti pannuun ja paahda ne. Mausta broileri kevyesti suolalla ja pippurilla ja kiepsauta, niin että seesaminsiemenet tarttuvat pannulta lihan pintaan. Nosta lautaselle odottamaan. Jos haluat tarjota broilerin lämpimänä salaatissa sekoita ensin salaatti.

Lohko tomaatti, paloittele kurkku, viipaloi omenapala, suikaloi avokado ja revi salaatinlehdet suupaloiksi. Nosta ainekset kulhoon, pirskota päälle vähän viinietikkaa tai sitruunaa ja öljyä sekä lisää oliivit. Sekoita keskenään. Nosta päälle paistetut lämpimät tai kylmät broileriviipaleet. Nauti lisäksi täysjyväleipää.

Yksi annos sisältää 368 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":211,"alcohol":0,"protein":110,"carbohydrates":47},"weight":{"fat":23.7,"alcohol":0,"protein":27.7,"carbohydrates":11.9},"percent_raw":{"fat":0.5737256934395003,"alchohol":0,"protein":0.2981900909329546,"carbohydrates":0.12808421562754507,"alcohol":0},"percent":{"fat":57,"alchohol":0,"protein":30,"carbohydrates":13,"alcohol":0},"total":{"kcal":368,"weight":63.3,"percent":100}}}

 
Sulje