Ladataan... Ladataan...

Makkarastroganov ja pastaa

Valmistusaineet 4:lle
300 g Vähärasvaista grillimakkaraa
2 kpl sipuleita
1 tl margariinia
2 rkl tomaattisosetta
0.5 tl rakuunaa
0.5 kpl lihaliemikuutiota
2 dl kevytranskankermaa, rasvaa 5%
0.25 tl valkopippuria
2 rkl hienonnettua persiljaa
Lisäksi
200 g Täysjyväpastaa
Valmistusohjeet

Viipaloi grillimakkarat. Kuori ja hienonna sipuli. Sulata margariini paistinpannulla. Ruskista siinä makkara ja sipuli. Lisää tomaattisose, rakuuna, lihaliemikuutio, kevytranskankerma ja pippuri. Keitä pari minuuttia. Lisää tarpeen mukaan hiukan vettä, jos seos on liian sakeaa. Ripota päälle persiljaa. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Tarjoa lisänä täysjyväpastaa ja vaikkapa salaattia.

Yksi annos sisältää 358 kcal
{"energy_split":{"kcal":{"fat":114,"alcohol":0,"protein":71,"carbohydrates":173},"weight":{"fat":12.4,"alcohol":0,"protein":17.3,"carbohydrates":42.2},"percent":{"fat":32,"alcohol":0,"protein":20,"carbohydrates":48},"total":{"kcal":358,"weight":71.9,"percent":100}}}